Teknisk designer søges

Aalborg CSP A/S arbejder med udvikling og levering af kedler og termiske systemer med fokus på solenergi og kemisk lagring. Selskabet leverer bl.a. concentrated solar power (CSP) løsninger, høj- og lav-temperatur termiske og integrerede systemer med høj effektivitet, innovative løsninger og løser tekniske udfordringer i forbindelse med design, energilagring og optimering. Aalborg CSP har historisk gennemgået en udvikling fra dansk ingeniørvirksomhed til international entreprenørvirksomhed. I dag er virksomheden en uafhængig teknologiudvikler og -leverandør, der er globalt kendt for at designe kedelsystemer og teknologiløsninger af høj kvalitet til termiske solanlæg og lagerløsninger. Projekterne er såvel nationale som internationale og varierer i størrelsesordenen fra ca. 5-10 mio. kr. og op til 250 mio. kr. Aalborg CSP A/S omsætter årligt for et trecifret mio. beløb, og beskæftiger i dag 56 medarbejdere, hvoraf langt de flest er placeret på hovedkontoret i Aalborg.

Grundet ordretilgang er vi for øjeblikket i gang med at udvide vores Engineering-afdeling på hovedkontoret i centrum af Aalborg, og søger derfor en dygtig Teknisk designer/Maskintekniker med erfaring indenfor produktion/design.

Den ideelle kandidat vil supportere energiprojekter baseret på innovative teknologier, og det forventes at vedkommende besidder følgende kompetencer og erfaringer:

  • Har mindst 5 års erfaring med design og tegning i CAD-systemer.
  • Har erfaring med Inventor eller Solid Works
  • Kendskab til 3D Plant, Autocad, etc..
  • Har gerne en praktisk, håndværksmæssig uddannelsesbaggrund som eksempelvis smed.

Du har blik for kvalitet, er struktureret og har erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er effektiv i din tilgang til opgaverne og har både lyst og evne til at arbejde i et innovativt miljø, hvor sparring og ideudveksling er et must. Derudover er du udpræget projektorienteret og formår at prioritere din tid samt overholde de til tider stramme deadlines. Endelig forventes det, at du taler og skriver dansk og gerne engelsk på højt niveau.

Som person er du proaktiv og struktureret samt i stand til at håndtere skiftende opgaver. Du er udadvendt, er god til at skabe overblik og struktur i dit arbejde, og kan arbejde tværorganisatorisk såvel som individuelt. Samtidig er du serviceminded og har gode kommunikative evner, som gør dig i stand til at kommunikere på alle niveauer. Du er desuden dedikeret, vedholdende og brænder for dit arbejde og kan lide at arbejde i et innovativt og forandringspræget miljø.

Du tilbydes en spændende stilling i en flad og dynamisk organisation, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor du vil have gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personligt gennem udfordrende og forskelligartede opgaver. Du vil indgå i et behageligt og kollegialt arbejdsmiljø med kompetente og imødekommende kollegaer. Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer og omfatter såvel attraktiv pensionsordning som sundhedsforsikring. Ligeledes er der adgang til kantineordning, ligesom selskabet har en aktiv personale- og kunstforening, som arrangerer spændende events.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Design Office Manager Tina Thomsen på telefon 40 16 47 33.

Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt.

Venligst fremsend ansøgning, CV og eventuel yderligere relevante papirer til job@aalborgcsp.com og marker mailen “Teknisk designer/Maskintekniker”. Venligst bemærk at ansættelsessamtaler vil foregå løbende, hvorfor der til denne stilling ikke forekommer en ansøgningsfrist.