Aalborg CSP er blandt de 140 industrielle og akademiske eksperter, som er blevet inviteret til at tale ved den 4. udgave af International Conference on Smart Energy Systems and 4th Generation District Heating, som afholdes i Aalborg den 13.-14. november 2018.

Konferencen arrangeres af det internationale forskningscenter 4DH - et unikt samarbejde mellem industrien, universiteter og den offentlige sektor med henblik på at undersøge potentialet for og udvikle fjerde generations fjernvarme. Mere end 140 talere fra 21 forskellige lande samles for at dele viden om 4. generations fjernvarmeteknologier og systemer, som vil spille en stor rolle i fremtidige omkostningseffektive bæredygtige energisystemer.

Aalborg CSP vil med præsentationen "Energy Hybrid Solution based on the Integration of Concentrated Solar Power (CSP)" give et indblik ind i fremtidens energisystem samt demonstrere, hvordan CSP teknologien kan integreres med andre vedvarende ressourcer for at skabe et innovativt hybridt energisystem. Som en del af præsentationen vil Aalborg CSP præsentere et globalt unikt koncentreret solvarmeanlæg, der er i stand til at producere kombineret varme og elektricitet i den nordlige del af Danmark. Systemet i Brønderslev er det første i verden til at demonstrere, hvordan CSP med et integreret energisystemdesign kan optimere effektiviteten af ​​ORC (organic rankine cycle). Baseret på denne løsning vil Aalborg CSP præsentere en yderligere optimeret løsning og komme med et bud på, hvordan fremtidens energisystem kan se ud.

For at aftale et møde med en af vores repræsentanter, venligst kontakt:

Jes Donneborg
Divisionsdirektør
Phone: +45 40 15 27 36
E-mail: jdo@aalborgcsp.com 

For yderligere information omkring Aalborg CSPs deltagelse, venligst kontakt:

Sofie Lambrechtsen Larsen
Marketing & Kommunikationskoordinator
Tlf: +45 88 16 88 47 
Email: sll@aalborgcsp.com