Aalborg CSP deltager ved dette års MENA New Energy konference, som afholdes i Dubai (De Forenede Arabiske Emirater) d. 26-27 marts, 2019.

De seneste år er interessen for vedvarende energi steget betydeligt i Mellemøsten, hvilket bl.a. skyldes bekymringer for den globale opvarmning.

Flere lande inden for MENA-regionen (Mellemøsten og Nordafrika) har taget konkrete skridt imod en grøn energiomstilling og udviklet strategier for, hvordan de fremadrettet skal producere grøn energi og dermed sænke deres CO2-aftryk. Med Dubais klare ambition om at blive den mest bæredygtige by i verden inden 2050 samt oprettelsen af ​​verdens største solpark, baner De Forenede Arabiske Emirater vejen for at blive førende indenfor bæredygtig levevis.

MENA New Energy er den største strategiske og kommercielle vedvarende energi konference og udstilling i regionen MENA. Konferencen samler eksperter fra hele verden og på tværs af den vedvarende energiindustri for at diskutere innovative teknologier og initiativer, der kan bidrage til den grønne omstilling.

Aalborg CSP deltager i konferencen som udstillere og inviterer alle besøgende til at kigge forbi vores stand for at møde tekniske repræsentanter fra vores firma og høre mere om Aalborg CSPs rolle i det banebrydende Dubai 700MW CSP + 250MW PV Hybrid Projekt – et projekt som spiller en væsentlig rolle i Dubais og MENA-regionens vedvarende energistrategi. 

For yderligere information omkring Aalborg CSPs deltagelse, venligst kontakt:

Sofie Lambrechtsen Larsen
Marketing & Kommunikationskoordinator
Tlf: +45 88 16 88 47
Email: sll@aalborgcsp.com