Aalborg CSP er blandt de industrielle eksperter, som er blevet inviteret til at præsentere solvarmeløsninger ved Kinas største koncentreret solenergi event, CSP Plaza 2018, som afholdes i Beijing fra d. 20-22 juni 2018.

Med Kinas ambitiøse intention om at være uafhængig af kul nærmer landets fjernvarmeinfrastruktur sig med hastige skridt en grøn omstilling. For at lære af markedsaktører med avancerede fjernvarmeløsninger er Aalborg CSP blevet valgt som en af hovedtalerne som skal præsentere de førende måder hvorpå koncentreret solenergi (Concentrated Solar Power, bedre kendt som CSP) anvendes til vedvarende varmeproduktion.

I sin tale vil salgs- og projektingeniør Per Aasted introducere de besøgende for erfaringer fra nogle af Danmarks mest effektive solvarmeanlæg. Herunder et 6.8MWth anlæg i Tårs, hvor CSP-teknologien kombineres med plane solfangere for at høste solens stråler på den mest effektive måde. Per vil i sin præsentation også fortælle om det nyligt opstartede 16.6MWth store kombinationsanlæg i Brønderslev, hvor et CSP-anlæg integreres med et biomassebaseret Organic Rakine Cycle (ORC) system og derved producerer både el og varme. Præsentationen finder sted d. 22. juni i “Diversified CSP applications” sessionen.

Udover Pers præsentation vil de besøgende ligeledes have mulighed for at møde tekniske repræsentanter fra Aalborg CSP A/S på messen (stand nr. B03) og høre mere om hvordan vi reducerer energiomkostningerne for industrier og kraftværker verden over.

For at aftale et møde med en af vores solvarmerepræsentanter, venligst kontakt:

Per Aasted
Salgs- og projektingeniør
Telefon: +45 29 92 95 06
E-mail: pas@aalborgcsp.com

For at aftale et møde med en af vores CSP-kraftværksrepræsentanter, venligst kontakt:

Jens Taggart Pelle
Salgsleder
Telefon: +45 30 80 69 10
E-mail: jtp@aalborgcsp.com

For yderligere information omkring Aalborg CSPs deltagelse, venligst kontakt:

Sofie Lambrechtsen Larsen
Marketing & Kommunikationskoordinator
Tlf: +45 88 16 88 47 
Email: sll@aalborgcsp.com