På festivalen vil Aalborg CSP løfte sløret for hvad solmodne tomater i den australske ørken har til fælles med solproduceret fjernvarme i Danmark.

Hos Aalborg CSP er vi glade for at have fået muligheden for at deltage i den årlige bæredygtighedsfestival afholdt af Aalborg Kommune. Formålet med festivalen er at skabe opmærksomhed omkring de tiltag virksomheder i Aalborg kommune foretager sig og at inspirere borgerne til en grøn og bæredygtig fremtid. På festivalen vil Aalborg CSP løfte sløret for hvad solmodne tomater i den australske ørken har til fælles med solproduceret fjernvarme i Danmark.

Kom forbi vores telt på Toldbod Plads lørdag den 12. september mellem 10 og 16 og hør om hvordan vi som aalborgensisk teknologivirksomhed udnytter vores viden til at fremme overgangen til vedvarende energi.

Hos Aalborg CSP arbejder vi primært med "Concentrated Solar Power", også kaldet koncentreret solenergi, en solteknologi der både kan bruges af industrier eller kraftværker rundt om i verden til produktion af fjernvarme, elektricitet og rent vand. 

For mere information om vores grønne energiløsninger, kom og mød os på festivalen og få en snak om en grøn fremtid eller kig på vores hjemmeside: www.AalborgCSP.com

Du kan læse mere om Aalborg Bæredygtighedsfestival på: www.bæredygtighedsfestival.dk

Pressekontakt:

Jelica Matoricz 
Marketing & Communications Manager 
Telefon: +45 88 16 88 47 
E-mail: jem@aalborgcsp.com