Svante Bundgaard, administrerende direktør hos Aalborg CSP, er blandt de industrielle eksperter, som er inviteret til at præsentere ved dette års CSP Madrid konference, som afholdes i Madrid (Spanien) d. 13-14 november, 2018.

Svante vil i sin tale fokusere på, hvordan man reducerer LCOE (levelised cost of energy) gennem koncentreret solvarme (CSH) løsninger. Som en del af sin tale vil han præsentere kommercielt bæredygtige solvarme- og integrerede løsninger samt introducere solvarmens endeløse muligheder, når det kommer til omkostningseffektiv vedvarende varme- og dampproduktion.

Den globale efterspørgsel på varme til kommercielle og industrielle processer er langt større end efterspørgslen på elektricitet. Koncentreret solvarme (CSH) teknologien hjælper industrielle aktører med at generere bæredygtig varme og damp og er blevet et redskab for virksomhederne til at reducere deres CO2-fodaftryk. Føde- og drikkevarer, fjernvarme, minedrift, tekstil, olieproduktion og mejeri er blot nogle af de industrier, der kan drage fordel af CSH-løsninger.

Aalborg CSP inviterer alle besøgende til at kigge forbi vores stand (nr. 4) for at møde tekniske repræsentanter fra vores firma og høre mere om vores igangværende projekter rundt om i verden samt deltage i dialogen om LCOE reduktion.

For at aftale et møde med en af vores repræsentanter, venligst kontakt:

Miguel Herrador Moreno
Sales Manager
Tlf: +34 625 174 010
Email: mhm@aalborgcsp.com 

For yderligere information omkring Aalborg CSPs deltagelse, venligst kontakt:

Sofie Lambrechtsen Larsen
Marketing & Kommunikationskoordinator
Tlf: +45 88 16 88 47 
Email: sll@aalborgcsp.com