Svante Bundgaard, administrerende direktør hos Aalborg CSP, er blandt talerne ved Morgenbriefing 2020, som finder sted i Aalborg d. 23 september, 2020.

Under overskriften ´Mod, talent og fælles handling´ indkalder Business Aalborg det aalborgensiske erhvervsliv til Morgenbriefing 2020, hvor vækst og velfærd i Aalborg er på dagsordenen.

Repræsentanter fra forskellige grene af Aalborgs erhvervsliv indtager scenen og præsenterer deres bud på, hvordan man sikrer fortsat vækst og velfærd i Aalborg samt sætter Aalborg på verdenskortet. Dette gælder også, når det kommer til grøn vækst og vedvarende energi.

Svante Bundgaard, administrerende direktør hos Aalborg CSP, er blandt talerne ved dette års Morgenbriefing og vil med sin præsentation sætte spot på de nordjyske kompetencer indenfor grøn energi samt give indblik i, hvordan Aalborg omsætter tanker til handling, når det kommer til bæredygtighed. Som en del af sin præsentation vil Svante introducere publikum for et globalt unikt koncentreret solenergi (CSP) anlæg, som er i stand til at producere kombineret elektricitet og varme i Brønderslev – et anlæg som har skabt stor interesse rundt omkring i verden. Anlægget er det første i verden til at demonstrere, hvordan CSP-teknologien kan kombineres med et biomassebaseret ORC-anlæg, selv under danske forhold.

 

For mere information vedrørende Aalborg CSPs deltagelse ved Morgenbriefing 2020, venligst kontakt:

 

Sofie Lambrechtsen Larsen
Marketing & Kommunikationskoordinator
Tlf: +45 88 16 88 47
Email: sll@aalborgcsp.com