Jes Donneborg, divisionsdirektør

Jes Donneborg er ansvarlig for Aalborg CSPs vækst gennem projektudvikling af termiske solanlæg verden over. Han har 15 års erfaring fra solindustrien, hvor han har haft fokus på udvikling af forskellige solinstallationer såsom solcelleteknologi, luftsolfangersystemer og varmtvandsinstallationer.

Jes Donneborg har arbejdet på direktionsniveau som driftsleder, økonomidirektør og administrerende direktør i mere end 30 år i virksomheder i Danmark såvel som i Europa. Han stod i spidsen for udviklingen og opbygningen af Europas førende leverandør af termiske solenergiløsninger tiltænkt det private marked, og var medvirkende til dannelsen af den førende leverandør af termiske solenergisystemer i stor skala på det største marked i verden – Danmark.

For Jes har hovedformålet i hans karriere været, at få firmaer til at udvikle sig, vokse og opnå en vigtig position på markedet. Han har både arbejdet med såvel nyetablerede som mere erfarne og veletablerede virksomheder, og kan således påvise en bred vifte af succeshistorier