Ved hjælp af feasibility- og pre-engineering undersøgelser assisterer Aalborg CSP med at fastslå levedygtigheden af kundernes projektvisioner samt undersøger potentialet i en specifik teknologikombination for i sidste ende at kunne præsentere den mest optimale løsning.

Et feasibility eller pre-engineering studie danner basisgrundlaget for et projekt samt hjælper med at udvikle en idé og et koncept til et levedygtigt projekt. Et sådant studie giver kunden et realistisk syn på, hvad der er muligt og i lige så høj grad hvad der ikke er muligt, og baner således vejen for en succesfuld projektudvikling. Vi supporterer vores kunder i samtlige projektfaser, for at kunne præsentere den mest optimale løsning med den højeste mulige effektivitet, kvalitet og pålidelighed – fra feasibility studie og konceptudvikling til endelig installation og idriftsættelse.

Vi matcher kundernes energibehov med den rette teknologi

Aalborg CSP tilbyder omfattende feasibility- og pre-engineering studier. Vi hjælper med at vurdere et projekts levedygtighed samt giver et overblik over de forskellige muligheder og teknologikombinationer, der matcher kundens energibehov. På dette projektstadie hjælper vores dygtige ingeniører med at fastslå de tekniske og økonomiske muligheder for et givet systemkrav, samt præsenterer et værdiskabende og konkurrendygtigt systemdesign.

Vi udfører tekniske såvel som økonomiske analyser og evalueringer af foreslåede projekter, samt udarbejder konceptuelle designs og systemlayouts.

Involvering i feasibility stadiet fører til realisering af stor-skala projekter

Aalborg CSP har stor erfaring med at gennemføre feasibility- og pre-engineering studier. Vi har tillige implementeret både pilot- og testanlæg til en lang række energiprojekter.

Klik på nedenstående links for at lære mere om vores feasibility- og pre-engineering aktiviteter.  

VIL DU VIDE MERE:

Hammam Soliman
Afdelingsleder
Integrerede energisystemer
Telefon: +45 91 92 18 50

 

Miguel Herrador Moreno
Senior Sales og R&D Manager
Telefon: +34 625 174 010