Varmevekslersystem til Power-to-Salt anlæg i Aalborg

Aalborg CSP skal designe og levere varmevekslersystemet til dampgenerering og smeltet salt cirkulation til Nordeuropas første Power-to-X (PTX) med smeltet salt (PTXSALT) anlæg. Norske Kyoto Group er projektudvikler på det termiske energilagringsprojekt til Aalborg Forsynings grønne testcenter på Nordjyllandsværket.

Læs mere

3 x 200MWe dampgeneratorsystemer til CSP-kraftværk, F.A.E

Aalborg CSP modtog ordre på levering af dampgeneratorsystemer til tre CSP-anlæg i Dubai. Tilsammen udgør de tre anlæg verdens største CSP projekt - Dubai 700MW CSP+250MW PV Hybrid Projektet.

Læs mere

Dampgeneratorsystem til 50MWe smeltet salt CSP-kraftværk, Kina

Aalborg CSP, har indgået en ny kontrakt og leverer nu et dampgeneratorsystem til et revolutionerende solkraftværk i Kina, som vil kunne generere 50MW strøm, helt op til 15 timer efter solnedgang.

Læs mere

50 MWe dampgeneratorsystem til CSP-anlæg i Godawari, Indien

I efteråret 2011 fik Aalborg CSP en ordre på et dampgeneratorsystem til et 50 MWe CSP-anlæg af typen "parabolsk trug". Dampgeneratoren har en årlig produktion på 130 GWh og blev idriftsat i efteråret 2013. Aalborg CSP har modtaget to internationale priser som resultat af et grundigt optimeringsarbejde på dampgeneratorsystemet.

Læs mere

5 x 50 MWe dampgeneratorer til CSP-anlæg, Spanien

Leverancen bestod af 5 stk. 50 MWe dampgeneratorer til CSP-solkraftværker i Spanien fra 2009 til 2011. Hvert af de 5 CSP-solkraftværker får energien fra 53 km spejlbeklædte parabolske trug, som koncentrerer solens energi og opvarmer en termisk olie, som overfører energien til dampgeneratoren.

Læs mere

Dampgenerator til CSP Fresnel prototypesystem, Frankrig

Aalborg har designet og leveret dampgeneratorudstyr til et prototypesystem baseret på Fresnel teknologi. 
Systemet er foregangsmand for en række nye miljøvenlige tiltag med udgangspunkt i denne teknologi i Frankrig.

Læs mere

25 MWe dampgeneratorsystem til CSP-anlæg, Indien

Aalborg CSP blev tildelt ordren på 25MWe dampgeneratorsystemet for Gujarat Solar One koncentreret solenergi projekt (CSP) på baggrund af en omfattende erfaring med design og levering af dampgeneratorer. Projektet af det første i Indien, som anvender termisk energilagring, der giver energi i op til 9 timer fra den indsamlede solenergi.

Læs mere