Job og karrieremuligheder ved Aalborg CSP

Hos Aalborg CSP er værdiskabelse en essentiel del af alt, hvad vi foretager os. Vi tror på at et godt samarbejde bygger på en ærlig og tillidsfuld dialog såvel internt som ekstern. Det mener vi er medvirkende til at skabe gode resultater og vedvarende relationer.

Vi ligger stor vægt på at skabe et trygt miljø, hvor hver enkelt medarbejder har mulighed for at udvikle sig såvel personligt som fagligt. På den måde sikre vi, at Aalborg CSP bliver ved med at levere resultater af højeste kvalitet.

Uanset profession betyder din fremtidige karriere hos Aalborg CSP, at du vil beskæftige dig med nogle af de mest spændende CSP-projekter verden.

Aalborg CSP er en virksomhed i vækst, og vi er altid interesseret i at komme i kontakt med potentielle medarbejdere. Du er derfor meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
 

Ledige stillinger

Studieprogram

Vi byder studerende, der er ivrige efter at lære og forberede sig til deres fremtidig karriere meget velkommen. Afhængigt af det interne behov og kapacitet har vi en række forskellige praktik- og traineemuligheder i løbet af året. Vi opfordrer desuden projektgrupper til at kontakte os for at høre nærmere om samarbejdsmuligheder. 
For mere information kontakt: job@aalborgcsp.com