Svante Bundgaard har overtaget stillingen som administrerende direktør ved Aalborg CSP A/S. Hans forgænger fratræder posten i forbindelse med jubilæum.

1. juni overtog Svante Bundgaard stillingen som administrerende direktør ved Aalborg CSP A/S. Hans forgænger, Per Jørn Nielsen, har i forbindelse med sit 25 års jubilæum valgt at fratræde posten.

Aalborg CSP A/S, der i 2010 vandt prisen som "Årets Ejerleder", har siden etablering af virksomheden været ledet af Per Jørn Nielsen, der også er en del af ejerkredsen. Per Jørn Nielsen kan netop nu fejre sit 25 års jubilæum i virksomheden og har i den forbindelse valgt at fratræde stillingen som administrerende direktør. Per Jørn Nielsen har siddet ved roret under virksomhedens udvikling fra en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed til en globalt førende virksomhed inden for design og levering af dampsystemer til CSP-solkraftværker. Per Jørn Nielsen giver dog ikke helt slip på arbejdet ved Aalborg CSP, idet han fortsætter ingeniørarbejdet primært i forbindelse med udvikling og salg.

Svante Bundgaard, der overtager stillingen som administrerende direktør, kommer fra en ledende stilling ved Siemens Wind Power. Han har stor erfaring inden for energisektoren og ser nu frem til at rette sit blik mod solenergien. Han overtager en sund virksomhed med et stort vækstpotentiale og kommer med en målsætning om at fordoble omsætningen i de kommende år. "Per Jørn og resten af holdet ved Aalborg CSP har gjort et fremragende stykke arbejde med at bringe virksomheden frem til i dag, og jeg glæder mig til at komme ind og føre virksomheden videre til ny succes i de kommende år", lyder det fra den nye direktør.