Aalborg CSP har underskrevet en samarbejdsaftale med verdens største producent af plane termiske solfangere, den østrigske virksomhed GREENoneTEC Solarindustrie GmbH. Samarbejdet betyder at Aalborg CSP kan tilbyde højkvalitets solfangere med hele 10 års garanti til alle solvarmeprojekter i Danmark - både til Aalborg CSP's kombinations-anlæg, bestående af både plane solfangere og CSP-solfangere, samt anlæg med plane solfangere alene.

Aalborg CSP stiler, med indgåelsen af distributionsaftalen af GREENoneTECs termiske solfangere, mod at tilbyde den mest konkurrencedygtige løsning i Danmark. GREENoneTEC er verdens førende leverandør af plane solfangere med en årlig produktion på op mod 1.000.000 m2 plane solfangere til 40 forskellige lande globalt. Solfangerne produceres på deres høj-effektive og semi-automatiserede fabrik i Klagenfurt, Østrig.

Udover at have et godt samarbejde med andre anerkendte danske leverandører af plane solfangere, så giver aftalen Aalborg CSP yderligere mulighed for at tilbyde sine kunder den mest økonomiske soltermiske teknologi, vurderet ud fra det enkelte projekt. Dette omfatter både kombinationsanlæg, der benytter koncentreret solenergiteknologi (CSP) kombineret med plane solfangere, samt traditionelle solvarmeanlæg kun bestående af plane solfangere.

"Danmark er et foregangsland for grøn fjernvarme til lave priser og for at fortsætte den udvikling, er der behov for at vi hele tiden sikrer produkter på markedet med høj kvalitet og lave omkostninger"- siger Svante Bundgaard, administrerende direktør for Aalborg CSP. "Vores mål er altid at levere løsninger, der dækker vores kunders energibehov til den lavest mulige energipris og dermed i sidste ende sænke varmeregningen hos forbrugerne. Med GREENoneTECs som endnu en spiller på markedet, vil vi kunne opnå endnu lavere omkostninger og samtidig øge effektiviteten og pålideligheden af anlæggene til gavn for varmeværkerne, forbrugere og miljøet."- tilføjede den administrerende direktør.

Bedste ydeevne i internationale tests

Aalborg CSP vil, som direkte dansk forhandler, introducere det danske marked for GREENoneTECs enkelt- og dobbeltglaserede GK 3003 solfangere - klar til opstilling fra 2016. De optimerede solfangere på op til 13 m2 har vist den bedste ydeevne i nylige test af større plane solfangere på det internationale marked. Monteringssystemet muliggør desuden en nem og hurtig installation, og den hydrauliske tilslutning resulterer ligeledes i en betydelig reduktion af både tids- og ressourcebehov i forbindelse med installationen af anlægget.

Den 10-årig garanti sætter ligeledes en ny langsigtet standard i forhold til både kvaliteten og pålideligheden af solvarmeanlæg i Danmark. GREENoneTEC garanterer med en årlig produktionskapacitet på 1,6 millioner m2 at de kan opfylde alle produktionsefterspørgsler fra Aalborg CSP.

Mød Aalborg CSP til Dansk Fjernvarmes landsmøde 2015 i Aalborg

Aalborg CSP deltager i Dansk Fjernvarmes landsmøde i Aalborg den 29.-30. oktober 2015. 

Virksomheden fremviser i den forbindelse kombinations-solvarmanlægget i Tårs, der er Danmarks mest avancerede og effektive solvarmeanlæg. Anlægget kombinerer plane solfangere med CSP-solfangere for at sikre en optimal udnyttelse af solens stråler.

Aalborg CSP vil også præsentere det danske fjernvarmemarked for et nyt samarbejde angående distributionen af plane solfangere fra GREENoneTEC.

Alle besøgende til Dansk Fjernvarmes landsmøde er naturligvis mere end velkommen til at besøge stand nr. 57 for at høre mere om vores grønne løsninger til de danske fjernvarmeproducenter.

 

Pressekontakt:

Jelica Matoricz 
Marketing & Communications Manager 
Telefon: +45 88 16 88 47 
E-mail: jem@aalborgcsp.com

 

Om Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP A/S er verdensleder indenfor CSP-kedelsystemer og teknologier.

Vores globalt anerkendte løsninger er baseret på 25 års erfaring med traditionelle kedler, som siden er tilpasset CSP-industrien. Vi designer og leverer dampkedelsystemer, smeltet salt- og dampkedler til soltårne, CSP-solvarmeanlæg til fjernvarmeproduktion samt integrerede CSP-systemer, som kombinerer produktion af varme og elektricitet og kan bruges til rentvandsproduktion. Aalborg CSP har på verdensplan leveret udstyr til CSP-anlæg, der tilsammen producerer mere end 330 MWe.

Vores tekniske design er baseret på et værdiforøgende koncept, som skal sikre at vi leverer over forventningerne. Aalborg CSP sigter efter at levere pålidelige løsninger som følge af enestående og driftssikre præstationer, hvilket medfører betydelige økonomiske besparelser. Vores omfattende ekspertise indenfor projektledelse sikrer leverancer af høj kvalitet samt overholdelse af budget og tidsplan.

Med hovedsæde i Aalborg og med salgs- og servicekontor i Spanien, USA, Kenya, Uganda og Indonesien, har Aalborg CSP leveret omkostningseffektive termiske energiløsninger til adskillige industrier verden over.

For mere information besøg: www.AalborgCSP.com eller følg os på LinkedIn.