Aalborg CSP har ansat Jan Hansen og Jacob Houmand Jørgensen som henholdsvis Commissioning & After Sales Manager og Senior Project Manager.

Som ny Commissioning & After Sales Manager vil Jan Hansen bl.a. supportere og arbejde tæt sammen med Aalborg CSPs forskellige projektteams i forbindelse med idriftsættelsen af virksomhedens projekter og anlæg. Jan vil ligeledes være ansvarlig for udviklingen af Aalborg CSP’s after-sales afdeling.

Jan Hansen er uddannet Maskinmester og har ligeledes en kandidatgrad i business administration fra Leicester Universitet. Han har de seneste fem år fungeret som administrerende direktør i BIFROST Technical Consulting, der leverer konsulentydelser inden for el, kedler, vedvarende energi og automatisering. Forud for dette var Jan ansat som administrerende direktør i Arc Marine og Arc Marine Engineering. Jan har ydermere været ansat i en række forskellige ledelses -og ingeniørpositioner hos henholdsvis Alfa Laval og Aalborg Industries.

Aalborg CSP har ligeledes ansat Jacob Houmand Jørgensen som Senior Project Manager. Jacob har flere års erfaring med tilbudsgivelses- og kontraktindgåelsesprocesserne og vil derfor supportere virksomhedes solvarme og damvarmelagerafdelinger i diverse forhandlinger og licitationsprocesser.

Jacob er uddannet Maskinmester fra Martec i Frederikshavn. Efter endt udddannelse har Jacob været ansat hos Arcon-Sunmark, først som Project Engineer og senere hen som Project Manager. Hos Arcon-Sunmark var Jacob bl.a. involveret i etableringen af en række turnkey projekter i Danmark, såvel som i udlandet. Forud for sin ansættelse i Aalborg CSP har Jacob senest arbejdet som manager hos Mariendal El-teknik, hvor han var ansvarlig for deres afdeling for service og bygningsautomatik.