Foran mere end 900 erhvervsfolk til årets Morgenbriefing blev Aalborg CSP kåret som Aalborg Kommunes mest innovative virksomhed i forbindelse med Region Nordjyllands "Tag Fat innovationskonkurrence".

Aalborg CSP var som semifinalist i innovationskonkurrencen en del af programmet til Aalborg Kommunes årlige Morgenbriefing, hvor borgmester Thomas Kastrup-Larsen og erhvervschef Tonny Thorup gjorde status på kommunens udvikling over for 900 fremmødte erhvervsfolk fra Aalborg Kommune.

I forbindelse med overrækkelsen af prisen blev følgende begrundelse for valget af Aalborg CSP givet:

"Aalborg CSP er en solenergivirksomhed, der laver store anlæg, som producerer varme, strøm eller ferskvand til industrielle processer i Danmark og i udlandet. Aalborg CSP har gennemført installationen af et stort solanlæg i Australien, som kan levere strøm, vand og varme til at gro afgrøder, endda under særligt vanskelige forhold. Aalborg CSP har arbejdet med nye forretningsmodeller for at kunne få afsat sine løsninger, og har gjort dette med stor succes. Således har Aalborg CSP, foruden at være teknologisk innovative, også formået at tænke forretningsmodelsinnovation ind i deres arbejde. Aalborg CSP er en aktiv samarbejdspartner med universiteter, hvor man har både dansk og udenlandsk samarbejde. Slutteligt har Aalborg CSP en tydelig innovationsstrategi og plan for, hvordan virksomheden skal udvikle sig fremadrettet" - Innovationsekspert Jimmi Normann Kristiansens, Adjunkt, Aalborg Universitet.

I alt deltager virksomheder fra 11 forskellige nordjyske kommuner i Tag Fat konkurrencen. Aalborg CSP vil repræsentere Aalborg Kommune i den regionale finale i maj, hvor vinderne fra de øvrige 10 nordjyske kommuner skal dyste om at blive den mest innovative virksomhed i Nordjylland.