Som en del af en forretningsdelegation bestående af højtstående ledere fra førende danske virksomheder, ledsager den administrerende direktør hos Aalborg CSP, Svante Bundgaard, den danske statsminister, Lars Løkke Rasmussen, på et officielt besøg i Indonesien fra den 27-29 november 2017.

Formålet med besøget er at dele den danske ekspertise inden for håndtering af miljø, vand, affald og energi med de indonesiske myndigheder og offentlige aktører, som et svar på Indonesiens store miljø- og energimæssige udfordringer.

I forbindelse med Indonesiens løbende udvikling som vækstøkonomi og deres stigende behov for at fremskynde regionens grønne energiomstilling, er Aalborg CPSs administrerende direktør blevet udvalgt blandt de deltagende ledere til at dele sin viden om danske best practices. Svante Bundgaard skal præsentere Aalborg CSPs globale projektportefølje med særligt fokus på vedvarende løsninger, som adresserer globale udfordringer i forhold til mad-, vand- og energisikkerhed.

Pressekontakt:

Jelica Matoricz
Marketing- og kommunikationschef
Tlf.: 52 73 37 96
E-mail: jem@aalborgcsp.com

Om Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP er førende inden for udvikling og levering af vedvarende energiløsninger, med henblik på at forandre produktionen af energi. Vi designer og leverer grønne løsninger og integrerede energisystemer, med henblik på at sænke energipriserne for industri og kraftværker rundt om i verden. Vi har således opnået omfattende erfaring, fra nogle af verdens mest effektive CSP projekter (Concentrated Solar Power).

I Denmark udvikler og leverer Aalborg CSP kundetilpassede solvarme-løsninger med CSP-solfangere, plane solfangere, kombinationsanlæg, varmelagre og komplette rørsystemer, således solen kan høstes på den mest effektive måde, og derved hjælpe med til at reducere prisen på fjernvarme.

I Aalborg CSP har vi stor fokus på forskning og udvikling, og vi samarbejder derfor med adskillige videns baserede virksomheder og institutioner for fortsat at udvikle innovative og bæredygtige teknologier. Dette bevirker, at vores tekniske design er baseret på et værdiskabende koncept, der sikrer vore kunder kvalitets løsninger, som er drifts og kosteffektive og samtidigt bidrager til en grønnere fremtid.

Med hovedkontor i Aalborg, og salgs- & servicekontorer i Spanien, USA, Australien og Indonesien, har Aalborg CSP realiseret mere end 1.700 MW omkostningseffektive grønne energiløsninger til en lang række industrier verden over. Det svarer til effekten af 2.400.000m2 plane solfangere.

For mere information besøg: www.aalborgcsp.com eller følg os på LinkedInTwitterYoutube og Facebook.