Hos Aalborg CSP har vi stor fokus på udvikling og innovation, og forsøger altid at være på forkant. Derfor er vi glade for at byde velkommen Christian, Andreas og Nichlas, som er vores praktikanter i foråret. Som en del af ingeniørafdelingen vil de være medvirkende til at understøtte vores vision om udfordre forandre produktionen af energi.

Christian Lind:

Christian er 29 år og læser til maskinmester på AAMS (Århus Maskinmesterskole). Som en del af sin uddannelse udfærdiger Christian sin bacheloropgave med udgangspunkt i de problemstillinger han har beskæftiget sig med i løbet af sin praktikperiode hos os.

"Jeg søgte praktikplads hos Aalborg CSP, da det er en spændende grøn virksomhed, der er i en rivende udvikling. Min interesse for vedvarende grøn energi er i den forbindelse både fagligt og personligt forankret, da jeg er lystfisker med stort L, og jeg vil gerne slå et slag for at vi værner mere om den ene natur vi nu engang har. Jeg er meget spændt på praktikperioden, da jeg allerede nu har opnået en del praktisk erfaring. Jeg føler mig allerede som en del af virksomheden, og man har den her følelse af, at man er en del af holdet, selvom jeg kun er her i kort tid. Jeg ser især frem til at få indsigt i, hvilke arbejdsprocessen, som gør sig gældende, når man er en del af et kæmpe projekt i Australien, når man er lokaliseret i Danmark. Som en del af "Sundrop Farms" holdet kommer en stor del af min praktikperiode til at foregå down under, hvilket faktisk overraskede mig lidt. Der bliver virkelig investeret tid og ressourcer i os praktikanter, og det er bare fedt at være en af gutterne".

Andreas Zourellis:

Andreas er 27 år og kommer fra Grækenland. Andreas har en M.Sc. in Sustainable Energy Engineering med speciale i termiske energiprocesser fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Han skrev sin kandidatafhandling om udviklingen og validiteten af avancerede kontrolstrategier for et solanlæg til dansk fjernvarme.

"Jeg har valgt en praktikplads hos Aalborg CSP, da virksomheden er blandt de førende inden for koncentreret solenergi, og jeg er overbevist om, at jeg kan udvikle mig her. Det er en veletableret virksomhed, som både har en national og international profil, hvilket åbner op for spændende muligheder. Praktiktiden hos Aalborg CSP er en god chance for at sætte teoretisk viden og hypotetiske undersøgelser i et praktisk perspektiv, og dermed få en bedre føling med, hvordan "virkeligheden" fungerer i praksis. Aalborg CSP er et godt sted at være som praktikant, folk er meget hjælpsomme og jeg har følt mig velkommen fra dag et".

Nichlas Amdisen Pedersen:

Nichlas er 24 år og læser til maskinmester på MARTEC i Frederikshavn. Nichlas er ligesom Christian i praktik som en del af maskinmesteruddannelsen.

"Jeg er overbevist om at jeg vil få rigtigt meget ud af mit praktikophold hos Aalborg CSP. Jeg forventer at få mulighed for at arbejde med fremtidens energiløsninger. På den måde passer virksomheden perfekt ind i, hvad jeg gerne vil have ud af mine uddannelse. Jeg læser på energi- og miljølinjen og ser frem til at stifte bekendtskab med "virkeligheden" i endnu højere grad, end det er tilfældet på skolen.

Det er allerede nu tydeligt for mig, at teamwork betyder rigtigt meget for en virksomhed som Aalborg CSP, hvor man hele tiden arbejder på tværs af afdelinger og på den måde er afhængige af hinanden, og det gør også at jeg føler mig involveret i hverdagen".