Aalborg CSP har ansat Morten V. Bobach som ny Product Manager & Senior Engineer. Morten skal understøtte virksomhedens arbejde med integrerede energisystemer og lavtemperatur energilagring – særligt damvarmelagerløsninger.

Morten er uddannet Maskiningeniør fra Aalborg Universitet og har mere end 10 års erfaring med teknologi- og projektudvikling samt projektledelse. Han har de seneste ni år arbejdet med damvarmelagre - internationalt kendt som Pit Thermal Energy Storage (PTES) - og har været involveret i alle aspekter af teknologien herunder forskning, teknologiudvikling og forretningsudvikling samt projektstyring af flere damvarmelagerprojekter.

Morten har de seneste tre år været ansat som Chief Specialist hos Arcon Sunmark, hvor han bl.a. har været involveret i udviklingen af et unikt lågdesign til damvarmelagre – en teknologi til hvilken Aalborg CSP netop har indkøbt rettighederne og patenterne.

Morten vil indgå i Aalborg CSPs system- og energilagringsafdeling, hvor han bl.a skal bidrage til sikring den videre udbredelse og implementering af både damvarmelagerløsningen og lågteknologien – nationalt såvel som internationalt.