Aalborg CSP styrker sin system- og energilagringsafdeling med ansættelsen af Jesper Tange som ny Product Manager & Senior Engineer. Jesper skal understøtte virksomhedens arbejde med lavtemperatur energilagring herunder damvarmelagreløsninger. Jesper vil bl.a. bidrage til sikring af den videre udbredelse og implementering af både damvarmelagerløsninger og den nyligt indkøbte lågteknologi.

Jesper Tange er uddannet Maskiningeniør fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet) og har flere års erfaring med projektudvikling og projektledelse.

Jesper har de seneste fire år været ansat som R&D (Research and Development) Manager hos Arcon-Sunmark, hvor han bl.a. har spillet en vigtig rolle i forbindelse med projektstyring og udførelse af virksomhedens damvarmelagerprojekt for Marstal Fjernvarme. Her var Jesper bl.a. med til at styre og sikre korrekt udførelse af projektet som indebar udskiftning af Marstal Fjernvarmes eksisterende damvarmelagerlåg.   

Jesper vil indgå i Aalborg CSPs system- og energilagringsafdeling, hvor han bl.a vil være involveret i produkt- og projektudvikling af damvarmeløsninger og bidrage til sikring af den videre udbredelse og implementering af både damvarmelagerløsningen og lågteknologien – nationalt såvel som internationalt.