Aalborg CSP A/S har ansat Niels Risgaard Hansen (35) som ny Project Engineering Manager for at understøtte virksomhedens stræben efter fremragende projekteksekvering. 

Med sig i bagagen har Niels Risgaard Hansen ti års erfaring med projektledelse, kontrakthåndtering, strukturel design og stålkonstruktioner, og indgår nu i Aalborg CSP's Solar Thermal Plants division, som udvikler, konstruerer og installerer lav- og middeltemperaturs solenergiprojekter i både ind- og udland.

Som ny Project Engineering Manager er Niels ansvarlig for opdatering og videreudvikling af virksomhedens nye projektstruktur og de dertilhørende værktøjer, som muliggør excellent projekteksekvering allerede i et projekts indledende faser. Som en del heraf vil Niels ligeledes være ansvarlig for risiko- og kontrakthåndtering tillige med andre projekts-retslige anliggender indenfor virksomheden.

Forud for sin ansættelse hos Aalborg CSP har Niels været involveret i adskillige energiprojekter verden over som konsulent, ingeniør og projektleder for virksomheder så som Rambøll og DS Stålkonstruktion. Senest har han fungeret som Contract Manager hos Bladt Industries.

 "At være i stand til at levere konkurrencedygtige, vedvarende energiløsninger er altafgørende for Aalborg CSP og Niels' mangfoldige baggrund såvel som hans systematiske tilgang til tingene gør, at han passer perfekt ind i vores organisation. Vi har set frem til at byde ham velkommen" - udtalte Jes Donneborg, divisionsdirektør hos Aalborg CSP's Solar Thermal Plants division.

Niels er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet (2007) og blev i 2014 certificeret projektleder. Niels er rutineret bruger af flere tegne- og strukturanalyseprogrammer og har et ønske om at dygtiggøre sig i andre IT-programmer.

Pressekontakt:

Jelica Matoricz 
Marketing- og kommunikationschef
Telefon: +45 52 73 37 96
E-mail: jem@aalborgcsp.com 

Om Aalborg CSP A/S

Aalborg CSP er førende inden for udvikling og levering af innovative vedvarende energiløsninger med henblik på at ændre produktionen af energi. Vi designer og leverer grønne løsninger og integrerede energisystemer med henblik på at sænke energipriserne for industri og kraftværker rundt om i verden. I den forbindelse har vi opnået omfattende erfaring fra nogle af verdens mest effektive "concentrated solar power" (CSP) projekter. 

I Aalborg CSP har vi stor fokus på forskning og udvikling, og vi samarbejder derfor med adskillige videns baserede virksomheder og institutioner for fortsat at udvikle innovative og avancerede teknologier. Dette bevirker, at vores tekniske design er baseret på et værdiskabende koncept, der sikrer at vi leverer kvalitets løsninger, som udmærker sig i drift, øger indtægten på værket og samtidigt bidrager til en grønnere fremtid.

Med hovedkontor i Aalborg, og salgs- & servicekontorer i Spanien, USA, Kenya, Uganda, Australien og Indonesien, har vi realiseret omkostningseffektive grønne energiløsninger til en lang række industrier verden over.

For mere information besøg: www.AalborgCSP.com eller følg os på LinkedInTwitterYoutube og Facebook.