Aalborg CSP’s internationale salgsteam er blevet forstærket i kræft af ansættelsen af en ny salgsansvarlig.

Fra august 2014, er Aalborg CSP's internationale salgsteam blevet forstærket i kraft af ansættelsen af en ny salgsansvarlig, Jens Taggart Pelle. Jens' ansættelse er den første i rækken for at opnå virksomhedens ønske om at udvide medarbejderstaben med 10-15 %. En udvidelse der kommer på baggrund af en omfattende vækst på markedet for koncentreret solenergi (CSP).

Aalborg CSP, en verdensleder indenfor CSP-kedelsystemer og teknologier, har ansat Jens Taggart Pelle som ny salgsansvarlig til at forstærke virksomhedens tiltagende forretningsaktiviteter Jens er uddannet maskinmester og har derudover en HD fra Aarhus Universitet.

 

Jens kommer med en stor viden fra en tidligere stilling ved Alfa Laval, hvor han, som salgsansvarlig udstationeret i Singapore, arbejdede med store kunder indenfor marine- og offshoreindustrien.

Ved Aalborg CSP bliver Jens Taggart Pelle ansvarlig for salget af dampgenerator-systemer og soltårns-kedler til el-producerende solkraftværker. Ud over arbejdet med at dække forespørgslerne fra eksisterende markeder, vil hans ansvar også omfatte at skabe nye forretningsmuligheder og relationer med særlig vægt på nye markeder.

"Som følge af vores arbejde med kontinuerlig udvikling og optimering af vores dampkedeldesign, har vi været i stand til at skabe reelle vækstmuligheder på nye CSP-markeder. Jens Taggart Pelle har alle de kvalifikationer, der skal til for at fremme vores vækstproces grundet hans erfaring med både kedelanlæg og udviklingsmarkeder" siger Svante Bundgaard, administrerende direktør ved Aalborg CSP.

Ansættelsen af Jens Taggart Pelle er første skridt i virksomhedens plan om en udvidelse af medarbejderstaben."Aalborg CSP er på et spændende stadie med udvikling af ny teknologi og udforskningen af nye markeder, og for at kunne yde en verdensklasse support på vores kunders forespørgsler, kræver det at vi tilføjer ny viden til vores vidensbank. I løbet af de næste par måneder er vores mål at ansætte både danske og internationale tekniske medarbejdere så som projektledere, projektingeniører og supply chain quality ingeniører og derved øge medarbejderstaben med 10-15 %" tilføjer Svante Bundgaard.

 

Pressekontakt:

Jelica Matoricz 
Marketing & Communications Manager 
Telefon: +45 88 16 88 47 
E-mail: jem@aalborgcsp.com