Fremtidens teknologi

Viden er grundstenen i Aalborg CSPs aktiviteter, og det er dét som adskiller os fra konkurrenterne. Vi har stort fokus på forskning og udvikling, og vi afsøger altid nye muligheder for at skabe førende teknologier, såvel som for at optimere eksisterende systemer. I forbindelse hermed har vi indgået strategiske samarbejder med forskellige vidensbaserede virksomheder og undervisningsinstitutioner og vi deltager aktivt i forskningsprojekter over hele verden.

Formålet med vores forsknings- og udviklingsaktiviteter er, at ændre måden hvorpå vi producerer energi i dag. Derfor bestræber vi os på, at udvikle intelligente koncepter og teknologier, som bidrager til en omkostningsreduktion for vores kunder, samtidig med at vi øger vores produkters konkurrencedygtighed. Vores , på globalt plan, unikke integrerede energisystem og termiske energilagringsteknologier (sidstnævnte udviklet i samarbejde med EnergyNest AS) er blot nogle af vores seneste eksempler på innovation, som med sikkerhed påviser vores kompromisløse indsats i udviklingen af morgendagens teknologier.

Vi overvåger og analyserer ligeledes vores systemers præstationsresultater, ligesom vi udfører undersøgelser, for at optimere effektiviteten af de eksisterende teknologier. Som et resultat af mange års driftserfaring leverer vi i dag den fjerde generation af vores dampkedelsystem (SGS4) til CSP-kraftværker med smeltet salt og anden generation af de industrielle solenergiløsninger.