Hos Aalborg CSP har vi stor fokus på at yde kvalitetsservice overfor vores kunder i forbindelse med såvel design, installering og idriftsættelse af energianlæg og systemer som drift- og vedligeholdelsesassistance. 

After Sales & Service tilpasset individuelle behov

Hos Aalborg CSP tilbyder vi after sales- og serviceaftaler, som er tilpasset netop dine individuelle ønsker og behov. Vi tilbyder hurtig og effektiv service ved behov, samt forebyggende vedligeholdelse i form af en serviceaftale, der sikrer en driftssikker og optimal produktion.

Størstedelen af et anlægs levetid ligger i drifts- og vedligeholdelsesfasen. At bringe et anlæg sikkert og effektivt gennem den designede levetid kræver både due diligence og fokus på netop korrekt drift og vedligeholdelse. For at yde støtte til vores kunder i denne fase tilbyder vi en bred vifte af after sales services så som inspektion af såvel udstyr som system, levetidsovervågning, opgraderinger, rådgivning samt service og reperationer.

En serviceaftale kan bl.a. inkludere følgende:

  • Reservedele
  • Assistance på konsulentbasis (i forbindelse med vedligehold, drift og opgraderinger)
  • Opgradering af anlæg/systemer
  • Inspektion (i forbindelse med levetidsestimering, opgradering, reperation m.m.)
  • Reperation og vedligehold
  • Levetidsovervågning

Support og service på tværs af landegrænser

Vi yder service på vores samlede produktportefølje som blandt andet tæller Header-Coil varmevekslere, kedler/dampanlæg, plane solfangere, parabolske trug, soltårne, dampkedler, integrerede energisystemer, varmepumper samt diverse energilagerløsninger så som damvarmelagre. Vi tilbyder serviceaftaler på såvel egne systemer og anlæg samt på allerede eksisterende anlæg og udstyr.

Vores primære fokus ligger indenfor for vores egne kerneområder, men vi assisterer også gerne med service af forskellig art udenfor disse områder.

Med kontorer i såvel Danmark som Spanien er vi i stand til at tilbyde support og service på tværs af landegrænser. Derudover råder vi over eget reperationsværksted i Spanien, hvor vores dygtige teknikere supporterer kunderne med diverse reperationer, vedligehold og opgraderinger.