Værdiskabende teknisk design

At definere det korrekte tekniske design er afgørende i udviklingen af energisystemer og energiteknologier. Det korrekte tekniske design forvandler konceptet til et opnåeligt projekt, fastslår de økonomiske og tekniske muligheder, og påvirker såvel effektiviteten af opførelsen som drifts- og vedligeholdelseskravene i mindst 25 år af systemets levetid. 

Et design, som er nøje tilpasset projektkravene, vil forstærke de tekniske, finansielle og miljømæssige fordele indenfor den givne teknologi. Disse tre nøglekriterier udgør grundstenene i vores værdiskabende designkoncept.

Uanset hvilket forretningssegment der betjenes, arbejder vores førende ingeniører på at designe løsninger, der til enhver er drifts- og omkostningseffektive og som samtidig bidrager til en grønnere fremtid.

Operationel ekspertise

Vi benytter de bedste metoder og allerede afprøvede idéer i vores design for at sikre, at vores teknologier indfrier deres potentiale og fremstår driftssikre med minimal behov for vedligeholdelse. Vores referenceliste beviser, at Aalborg CSP leverer løsninger, som med garanti præsterer som forventet.

Stigende anlægsindtægter

Det er et fundamentalt princip i vores tekniske design, at vi ønsker at sænke vores kunders energiudgifter. Selv hvis det betyder, at vi strækker os ud over vores normale specifikationer, sigter vores eksperter efter at frembringe løsninger, som reducerer både anlægs og driftsudgifterne i systemdesignet, og samtidig skaber optimeret systemydelse.

Bidrager til en grønnere fremtid

Med visionen om at ændre måden hvorpå vi producerer energi i dag, er vores mål at designe løsninger, som vil fremskynde udviklingen af vedvarende energi i verden. Dette gør vi ved kontinuerligt at udvikle vores produkter, så vi kan producere mere konkurrencedygtige, grønne energiløsninger.