8,260 m2 lågløsning til damvarmelager i Dronninglund

Aalborg CSP har leveret en ny lågløsning til Dronninglund Fjernvarmes eksisterende damvarmelager, da værkets oprindelige låg var beskadiget grundet fugt. Det nye lågdesign håndterer luft-, vand- og fugtansamlinger på en effektiv måde, hvilket minimerer varmetabet i lageret samt øger effektiviteten og påligheden af det komplette system

Læs mere

11.000 m² lågløsning til damvarmelager i Høje Taastrup

For at optimere levetiden på deres damvarmelager har Høje Taastrup Fjernvarme og VEKS valgt Aalborg CSPs Lloyd’s certificerede lågløsning. Det unikke lågdesign håndterer luft-, vand- og fugtansamlinger på en effektiv måde, hvilket er med til at øge effektiviteten og pålideligheden af lageret og sikrer dermed lagerets langtidsholdbarhed.

Læs mere

10.000 m² lågløsning til damvarmelager i Marstal

I april 2020 blev det oprindelige låg på Marstal Fjernvarmes 70.000 m3 store damvarmelager udskiftet med en komplet ny lågløsning. Det nye lågdesign forhindrer ophobning af fugt i isoleringen og gør det lettere at lede vand væk fra overfladen, hvilket er med til at minimere varmetabet samt øge effektiviteten og pålideligheden af det komplette energisystem.

Læs mere

15.000 m³ damvarmelager til fjernvarme i Tibet

Siden december 2018 har et 15.000 m3 damvarmelager forsynet beboerne i den tibetanske by Langkazi med stabil og bæredygtig varme i vintermånederne. Damvarmelageret gør det muligt at lagre overskydende solvarme og anvende den, når behovet opstår og således dække over 90% af byens årlige varmebehov.

Læs mere