Fra idé til virkelighed

Vi vurderer vores kunders energibehov og bruger solen som et springbræt i vores teknologiske udvikling. Alt der finder sted mellem kundernes behov og solen er vores job. Vores kernekompetence er evnen til, at omdanne vores kunders visioner til funktionsdygtige projekter – samtidig med at energiudgiften sænkes.

Værdiskabelse i hvert enkelt projektstadie

Vi udvikler og leverer avancerede teknologier. Derfor bidrager vi med værdi til hvert stadie af projektet, for at levere den bedste individuelle løsning med højeste effektivitet, upåklagelig kvalitet og pålidelighed.

En indledende teknisk undersøgelse udgør projektkernen og  idéen og konceptet omdannes her til et funktionsdygtigt projekt. Vores førende ingeniører afgør de tekniske og økonomiske muligheder for et givent systemkrav og skaber et værdigivende teknisk design, for på den måde at levere væsentlige besparelser.

Vores ekspertise inden for projektledelse sikrer en fejlfri og konfigurerbar overgang til idriftsættelse, inklusiv et detaljeret ingeniørarbejde og udvælgelse af passende leverandører, som kan leve op til projektstandarderne. Som resultat sikrer vi levering i overensstemmelse med vores forpligtelse i forhold til kvalitet, budget og tidsfrister.

Aalborg CSP konstruerer og idriftsætter også den nødvendige teknologi og alt afhængig af projektkravene, assisterer vi ligeledes med drift og vedligeholdelse.