Plane solfangere

Aalborg CSP A/S samarbejder med verdens største producent af plane solfangere, den østrigske virksomhed GREENoneTEC Solarindustrie GmbH. Samarbejdet betyder at Aalborg CSP, som eneste danske distributør, kan tilbyde vores kunder højkvalitets solfangere til solvarmeprojekter i Danmark.


Den bedste ydeevne i internationale tests

Aalborg CSP introducerer som direkte dansk forhandler, det danske marked for GREENoneTECs enkelt- og dobbeltglaserede GK 3003 solfangere, som er klar til opstilling fra 2016. De optimerede solfangere på op til 13 m2  har vist den bedste ydeevne i nylige tests af større plane solfangere på det internationale marked.


Højkvalitets solfangere med 10 års garanti

Der ydes 10-års garanti på de plane solfangere fra GREENoneTEC, hvilket sætter en ny langsigtet standard i forhold til både kvaliteten og pålideligheden af solvarmeanlæg i Danmark. De plane solfangere udmærker sig ved at have en meget høj ydelse ved lavere temperaturer og producerer mest midt på dagen, når solen står højt på himlen.


Hurtig installation og montering

Monteringssystemet muliggør en nem og hurtig installation, og den hydrauliske tilslutning resulterer ligeledes i en betydelig reduktion af både tids- og ressourcebehov i forbindelse med installationen af anlægget. Solfangerne kan monteres imellem 30˚ og 60˚ vinkel, afhængigt af formål og geografi.

Vidste du, at...

Aalborg CSP A/S har leveret et 2.569 m2 stort solvarmeanlæg samt en 1.250 m3 akkumuleringstank, som forsyner 350 husstande med bæredygtig varme i Havdrup?
Læs mere