Aalborg CSP A/S er førende inden for udvikling og levering af innovative, vedvarende energiløsninger, med henblik på at forandre den nuværende energiproduktion.

På baggrund af omfattende erfaring fra nogle af de mest effektive koncentreret solenergi (Concentrated Solar Power) projekter rundt om i verden designer og leverer selskabet grønne teknologier og integrerede energisystemer, som har til formål at sænke energiudgifterne for industri og kraftværker verden over.

I Danmark udvikler og leverer Aalborg CSP A/S plane solfangere, CSP-solfangere, kombinationsanlæg, varmepumpeanlægvarmelagre og komplette rørsystemer, som kan hjælpe med at reducere prisen på fjernvarme.

Aalborg CSP A/S har stor fokus på forskning og udvikling, og samarbejder med adskillige vidensbaserede virksomheder og institutioner for fortsat at udvikle innovative og bæredygtige teknologier. Dette bevirker, at vores tekniske design er baseret på et værdiskabende koncept, der sikrer kunderne kvalitetsløsninger, som er drifts- og omkostningseffektive og samtidigt bidrager til en grønnere fremtid.

Med hovedkontor i Aalborg, samt salgs- & servicekontor i Spanien, har Aalborg CSP A/S realiseret mere end 1.700 MWth omkostningseffektive grønne energiløsninger til en lang række industrier verden over. Det svarer til effekten af 2.400.000m2 plane solfangere.

Vidste du, at...

Aalborg CSP A/S har realiseret mere end 1.700 MWth grønne energiløsninger, som svarer til effekten af 2.400.000m2 plane solfangere?
Læs mere