Hammam Soliman, Head of Integrated Energy Systems-afdeling

Dr. Hammam Soliman er leder af Aalborg CSPs Integrated Energy Systems-afdeling og er ansvarlig for at drive virksomhedens vækst gennem projektudvikling, energiomstilling samt R&D af vedvarende energisystemer verden over.

Dr. Soliman støtter virksomhedens kunder i at accelerere deres grønne energiomstilling gennem design og levering af værdiskabende løsninger og systemer samt studier og konsulentydelser. Han er ansvarlig for at planlægge og implementere forskningsprogrammer med henblik på at skabe fremtidens vedvarende energiteknologier. Derudover overvåger han virksomhedens R&D-aktiviteter og samarbejder og støtter virksomhedens kunder i at omsætte deres grønne visioner til levedygtige og kommercielle projekter. Han er Aalborg CSP's stærke forbindelse til vidensbaserede forskningsinstitutioner, universiteter og industrielle partnere og spiller en afgørende rolle i etableringen af salgsaktiviteter og relationer globalt med særligt fokus på bl.a. Mellemøsten og Nordafrika.

Hammam har en M.S. grad i Electrical and Control Engineering fra Arab Academy for Science & Technology i Kairo, Egypten, og opnåede sin Ph.D. i pålidelighed af elektronik til vedvarende energianvendelser fra det højt rangerede Aalborg Universitet i Danmark.