Jens Taggart Pelle, Vice President of Technical Sales

Jens Taggart Pelle er Vice President of Technical Sales hos Aalborg CSP A/S og Alfa Laval Aalborg Header-coil A/S. Han har ansvaret for projekt- og produktudvikling relateret til Aalborg CSP's højtemperatur termiske energilagringsløsninger samt Alfa Laval Aalborg Header-coil's varmevekslere og dampgeneratorsystemer.

I sin rolle som Vice President of Technical Sales er Jens ansvarlig for at styrke kompetencer, produktudvikling og applikationsviden relateret til virksomhedens varmevekslerteknologi. Han støtter ydermere virksomheden i at fremme udviklingen af teknologier såsom dampgeneratorsystemer, smeltet salt varmevekslere, PTX-salt systemer og Carnot-batterier til fremtidens energilagringsløsninger.

Gennem sin professionelle karriere, både i Danmark og internationalt, har Jens opnået omfattende viden om termiske energisystemer. Denne ekspertise gør det muligt for ham at lancere og optimere teknologiprogrammer i samarbejde med bl.a. udviklere og EPC-virksomheder.

Jens er engageret i at støtte den grønne omstilling af energisektoren. Han er ydermere dedikeret til at reducere energiomkostningerne for energilagringsløsninger på verdensplan og sigter mod at tilføje værdi til designprocesser ved at udnytte sin ekspertise og rådgive klienter fra de tidligste faser af deres projekt livscyklus.