Klaus Knudsen, Head of FEED & Proposals

Klaus Knudsen er leder af FEED & Proposals hos Aalborg CSP A/S og er ansvarlig for at fremme virksomhedens vækst gennem projektudvikling af lavtemperatur energiløsninger til såvel fjernvarme som industri. Klaus brænder for vedvarende energi og grønne energiløsninger og stræber igennem sit arbejde efter at gøre en forskel.

Som Head of FEED & Proposals har Klaus det overordnede ansvar for udbud og tilbud tilknyttet virksomhedens lavtemperaturafdeling. Han er ansvarlig for projektering af vedvarende energiløsninger baseret på varmepumper, solvarme og damvarmelagring til både fjernvarme og industrielle formål.

Gennem sin karriere har Klaus opbygget et bredt kendskab til energioptimering, hvilket gør ham til en værdifuld ressource for virksomheden i udviklingen af nye løsninger. Han assisterer vores kunder med behovsafdækning og konceptudvikling i de tidlige stadier af projektudviklingen. Han er således med til at sikre, at vores kunder får den optimale løsning tilpasset netop deres individuelle behov samt at deres grønne energivisioner virkeliggøres.

Klaus er uddannet VVS-installatør og har mere end 40 års hands-on erfaring inden for VVS- og energibranchen. Ydermere har han været bosat i Grønland i en årrække, hvor han som leder af en projektafdeling har stået i spidsen for VVS-, el og ventilationsprojekter med alt fra konceptudvikling til kontraktindgåelse.